Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halak férfi

Víz jegy

Test (általában): ovális arc ; széles homlok ; kis fül ; kék szem. Két típusa létezik: az egyik csontos és sovány, fürge mozgású, élénk tekintetű, a másik inkább lassú és nehézkesebb.

Problémakezelési mód: a problémát elködösíti és mint a tintahal, elúszik előle.

Önvédelmi stratégia: támadással szemben teljesen védtelen, leggyakrabban inkább kiszáll a helyzetből.


Idealista és romantikus, álmodozó és szeszélyes, visszahúzódó, de gyakran feldobódott és élénk. Szeret sokat a múltban gondolkodni, a jelent átaludja, a jövő nem érdekli igazán. Úgy néz ki, mint aki analizálja a szituációt, de igazából a memékre gondol (nagyon jó meméi vannak).
A szerelem nagyon fontos számára, nem tud nélküle élni, ezért szinte állandóan szerelmes. Az sem baj, ha éppen reménytelenül (gyakran szerelmes olyan hölgybe, akit nem is ismer), hiszen szeret szenvedni és szereti sajnáltatni önmagát. S mert jól ismeri ezt az érzést, megérti mások bajait, rendkívül segítőkész. A túlzásba vitt segítségnyújtás esetén azonban kifárad, mártírnak érzi magát és minden kezdődik előről. Hiányzik belőle az akarat, vagyis nem az a fajta ember, aki maga szerzi meg mindazt, amire szüksége van. Úgyszintén hiányzik belőle a kitartás.
Rendkívül könnyű a szívére hatni. Szép szavakkal gyengédséggel befolyásolható, bár nem köthető le igazán.
Nagyon befolyásolható és érzékeny, szereti otthonát és családját. Egyesek közülük sok haszonnal cselekednek otthonuk javára, csakhogy van közöttük olyan is, aki szüntelenül, néha egyenesen katasztrofálisan veszít. Bár ambíciói nagyok, valóra váltásukhoz nem mindig találja meg az eszközöket. Ha azonban megtalálja, gazdaggá válhat.
Ez fontos számára, biztonságot ad, amire a Halak férfinek szüksége van, ugyanis időről időre mély depresszióba esik. Ilyenkor sokat jelent számára a család. A depresszió oka legtöbbször az élet maga és annak zord valósága. A racionális világban nehezen boldogul, a nehéz döntések elől hajlamos megfutamodni. A megoldatlan problémáit alkohollal, kábítószerrel kompenzálja.
Érzelmekben gazdag, színes, kreatív egyéniség. Szereti a társaságot, de időre van szüksége, amíg feloldódik. Akit viszont megszeret, annak jó barátja lesz egy életre. Bár remek a humora, találóak a megjegyzései, mégsem elsősorban a szavak embere.
Igen kifinomult, udvarias és óvatos, élete során igyekszik megszerezni mindazokat a dolgokat, amelyekben kiteljesednek e tulajdonságai, így például kedveli a finom holmikat. Társaiban bizalmat ébreszt és lehet számítani rá. Ő inkább a fantázia, az álmok birodalmában érzi otthon magát.
Sok szeretet és megértés van benne. Jó férj és gyengéd apa válik belőle, megbecsüli otthonát, ám képtelen erélyes módon fellépni.

Pozitívumok:

fantáziadús, kreatív

nagyon jó a beleérző és alkalmazkodó képessége

kitartóan tud szeretni és rajongani dolgokért

játékos és szellemes

nagyon empatikus és fejlett az érzelmi intelligenciája

Negatívumok:

hajlamos a saját álom- és fantáziavilágában ragadni

néha túlzottan elrugaszkodik a valóságtól

nehéz követni a hangulatingadozását

nem gyakorlatias

konfliktuskerülő

 

A mappában található képek előnézete Halak

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.