Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kos nő

Tűz jegy.

Test (általában): vékony, inas termet ; erős szemöldök ; élénk tekintet ; energikus járás ; ép fogak ; erős szőrzet ; gyakoriak a fejsérülések ; haja sötét vagy vöröses árnyalatú ; mellei hegyesek.

Problémakezelési mód: radikálisan, nyíltan, egyenesen kezeli a gondjait.

Önvédelmi stratégia: agresszív ellentámadásba lendül.

Rendkívül erős személyiség, igen ambiciózus, főleg, ha magáról vagy családjáról van szó. Szeretnivaló és karizmatikus. Romantikus és nem túl házias, temperamentumos és féltékeny. Magatartásával is gyakran vált ki irigységet és féltékenységet. Roppant büszke, elegáns, szép, szüntelenül tettre kész, tisztában van értékeivel. Őszinte, nyílt és meglehetősen éhes a szeretetre. Szereti a regényes, kalandos dolgokat.
Igen adakozó, de másoktól is sokat vár. Családjához és barátaihoz igen nemeslelkű.

Beindítja a dolgokat, aztán a többi teendőt ráhagyja másokra. Lételeme az önérvényesülés, soha nem adja fel a harcot. Nem birtokol, csak megszerez, aztán új dolgok után néz. Számára minden akadály kihívás, a nehézségeket is inkább megmérettetésnek veszi. Létének egyik fő eleme a győzelem és a versenyhelyzet.
Jövőorientált. Sosem néz vissza, nem sopánkodik a múlton, hiszen előtte a csábító csatatér és az izgalmakkal teli jövő.
Tele van energiával, ötletekkel, nehéz vele lépést tartani. Türelmetlen, merész és magabiztos. Mindig egy lépéssel előbbre jár, mint a többiek.
 Könnyen barátkozik, sok barátságot köt, de azok általában rövidek és felületesek, viszont igazi barátjáért képes tűzbe is tenni a kezét.

Nyílt és gátlástalan, őt uralni tudó, férfias férfira van szüksége. Igaz, hogy a kapcsolat létrejöttét követően önmaga is részben uralma alá hajtja a szeretett férfit, ez azonban nem csökkenti iránta érzett csodálatát. Férjének nagyszerű támasza, de csak akkor, ha férje erős férfi, aki tudja, mit akar. Hibája, hogy nem befolyásolható, ha valamit elhatároz, nehezen téríthető el szándékától. Konokul megy előre a maga által választott úton. S ha ez egy idő után nem járható? Erre saját tévedései árán jön rá, vagy olykor még akkor sem.
Mégis a Kos nő általában sikeres, hiszen van esze, van bátorsága, mersze, hogy utat vágjon magának. Lehet ez egy hivatás, amelyben igen magasra juthat az útja, vagy lehet ez egy házasság, amelybe szívósan határozottan beevez.
Rendkívül jó feleség, aki nemcsak gyermekeinek gondos anyja, de társa férjének is jóban, rosszban. Hűségesen kitart szerettei mellett a legnehezebb körülmények között is, ha kell, keményen dolgozik, küzd értük. Hűséges és becsületes, de csak addig, amíg ezt hasonló érzelmekkel viszonozzák. Igazságérzete rendkívül fejlett. Ha bántódás éri, ha szerelmét, szeretetét nem értékelik eléggé, kitör a házasságból és bátran, merészen új partnert keres magának.
Otthonát szereti, de számára nem a konyha a legfontosabb, az egyhangú, szürke háztartási teendőket szívesen engedi át másnak. Házimunkával csak annyi időt tölt, amennyit feltétlenül muszáj. Ha valaki, hát a Kos nő igazán értékeli a mikrohullámú sütőt és a fagyasztott ételt.
Rendkívül melegszívű, segítőkész. Nagyon jó barát, bár szívesebben veszi a férfiak, mint a nők társaságát. Lenézi azokat a nőket, akik nem elsősorban eszükkel, tehetségükkel, inkább kisebb-nagyobb csalafintasággal, trükkökkel kívánnak előrejutni. Az egyenes Kos nő számára az asszonyi praktika gusztustalan dolog.
Ha megfelelő partnert választ, egy életen át remek társ lesz számára, mert van képessége, tehetsége az állandó megújulásra.

Pozitívumok:

+nem unalmas vele az élet, szereti a kalandokat, a kihívásokat

+nagyon energikus, dinamikus, cselekvő és célra törő

+tanulékony és találékony

+bátor, magabiztos, lelkes

+agyafúrt és gyors észjárású

+szenvedélyes és forróvérű

Negatívumok:

-kissé önző

-kevés a türelme és nem kitartó

-hirtelen haragú, lobbanékony

És hogy mit mondanak rólad az utálóid? Azt, hogy makacs vagy és öntörvényű. Azt, hogy annyiszor mész fejjel a falnak, hogy egy perzsamacskának mívesebb az arca a tiédnél. És azt, hogy egy agresszív állat vagy, akit be kéne zárni. De ennek természetesen semmi valóságalapja sincsen..

Vagy igen?

 

A mappában található képek előnézete Kos

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.